En trädgårdskant kan vara bra att ha

En trädgårdskant är vad det låter som, en kant att ha i trädgården. Med trädgårdskanter från Inspira Design AB kan du göra din trädgård vacker så väl som skilja olika kanter åt. När man anlägger en trädgård eller rabatter, så kan det vara så att man vill att det ska vara snygga kanter och linjer mellan gräs och grus, eller mellan rabatt och gräs. Då är det inte fel att satsa på en trädgårdskant.

Genom att ha flera trädgårdskanter på rad, får du en snygg inramning av rabatterna eller det du väljer att rama in. Du kan skapa linjer och former i din trädgård på det sätt du vill ha dem. Du kan även sätta dem runt träd om du vill skydda stammarna på ett bra sätt. Särskilt om du har en självgående gräsklippare.

Trädgårdskanter i kantstål

Hos Inspira Design AB hittar du trädgårdskanter i kantstål. När man grejar i ordning sin trädgård så vill man att det ska bli snyggt och stilrent och med en trädgårdskant är det just exakt vad det blir. Med dessa kanter går det att få ett modernt uttryck på din trädgård. Fördelen med trädgårdskanter är att de är snygga att se på, enkla att montera upp och enkla att flytta på om du vill göra om.

De är tillverkade så att de ska kunna sitta ute året om. De passar att ha för att göra snygga kanter eller för att avgränsa vissa områden. De kan sättas runt gräsmattan, runt grusgången, runt rabatter, runt träd och så vidare. Vill du veta mer om dessa kanter för trädgård, besök Inspiras egen hemsida. Där finns det mer information samt även bilder.